Jee, pääsin eilen sinne Allille maalailemaan. Siellä vierähti vajaa kolme tuntia ihan huomaamatta. Puolet ajasta meni varmaan siihen, kun taivasteltiin niitä värikarttoja ja maaleja. Kun meidän jakeluun ei mene semmonen, että jos värikartassa on värinä vaalea beige, niin se väri on seinässä vaaleanpunainen. Ja jos värikartassa on värinä vaaleanharmaa, niin väri on seinässä violetti. Ja värikartan punertavaan vivahtava beige on myös vaaleanpunainen.

Ovat käyneet valittamassa noista maaleista jo moneen otteeseen. Selitys on vain, että eihän ne värikartat pidä ikinä paikkaansa. Just, mitä järkeä niissä kartoissa sitten on... Ymmärtäisin kyllä, jos olisi kyse pienistä sävyeroista, mutta en sitä, että jos haluaa olohuoneesta vaalean beigen, niin maali onkin vaaleanpunainen kuin sianporsas. Ja olisivat voineet heti maaleja valitessa sanoa, että nuo värit eivät sitten tule olemaan sitä miltä näyttävät. Aargh, että raivostuttaa...

Keittiötä maalailtiin. Tosiaan se keittiön maalikin oli ihan possun värinen, mutta sekoitettiin hieman sitä violettia (jonka piti olla harmaata) maalia sekaan, niin ei tullut liian öklön väristä.

Tänään oon koittanu pestä pyykkiä, ja vähän siivoilla. Mutta se siivous tuntuu niin turhalta työltä... Vaikka mitä tekisi, niin se ei näy missään. Onkohan kaikilla muilla ihmisillä niin, että jos tänään viet matot ulos, imuroit ja luutuat lattiat, niin huomenna on jo sen näköistä, kuin ei olisi viikkoon siivottu. Kahden päivän päästä on jo karsea sotku. Ja nuo lelut... Pitäisi nakat kaikki hiivattiin. Niitä on joka paikka täynnä. Kun järjestelen ne kunnolla omille paikoilleen, ja lajittelen ne oikein, näyttää siltä, ettei niitä ole paljoa. Mutta kun tenavat niillä leikkii päivän, niin kaaos on valmis. Ja ei jaksaisi joka ilta lelu kerrallaan lajitella niitä oikealle paikalle... Laiska minä. Kun niitä viikon mittaan keräilee kasaan, sinne, tänne ja tuonne, niin siivouspäivänä on valtava urakka edessä.

Tänään oisi pitkästä aikaa shiatsu. Tai no, onko tässä nyt ollut kolme viikkoa väliä... Kuiteski, mukava mennä sinne. Saa kaksi tuntia vaan maata ja rentoutua sen mitä pystyy. Kyllä voikin kaksi tuntia mennä äkkiä.

Heh, sain valtaisan hyvityksen Ingmanilta... Viime viikolla ostin kaksi maitosuklaavanukasta. Toisessa oli pinnalla semmonen pyöreä homekasvusto, noin sentti halkaisijaltaan... Yäk... Onneksi huomasin... Muistakaa tarkistaa vanukkaanne ennen syömistä!!! Isompi tyttö joskus aukaisee ite vanukkaan ja alkaa syömään niin etten mä nää sitä vanukasta. Tästä lähtien kyllä tarkistan... Niin soitin sitte kuluttajapalveluun, ja lupasivat lähettää hyvityksen. Ja tänään se tuli.... Avasin kuoren, ja iih!!!! Kokonaista Neljän Euron arvoinen ostokortti!! No, eihän se vanukaskaan maksanut kuin varmaan kork. 50 c, mutta ihan periaatteesta tuntuisi, että pitäisi korvata paremmin. Mitä jos tenava ois syöny sen vanukkaan, ja saanu mahataudin...

 

Mutta nyt pitää alkaa ruoanlaittoon... Mukavaa tiistaipäivää!

 

Nipsu