Moi..... On sitten jäänyt muutama päivä väliin... Täytyy vähän puolustella itseä... Oon kyllä istunut illat koneella, mutta en ole kerinnyt ajatellakaan koko blogia. Tai no, olen ajatellut, mutta en kertakaikkiaan kerinnyt kirjoittaa.

No, ette ole kyllä paljoa menettäneet. Eipä täällä mitään ihmeellistä ole tapahtunut.

Lauantaina oli tytöllä hiihtokilpailut. H.S.:sta huvitti, että me ollaan menossa hiihtokilpailuun, vaikka hän on lyhythihaisella, ja kärpäset pörrää..! No, kyllä täälläkin oli yli kymmenen astetta lämmintä lauantaina, mutta lunta tieten täällä pohjoisempana tullut sen verran enemmän, että se ei ole aivan tyystin sulanut. Yleensä tähän aikaan vuodesta kuitenkin on kylmempää...

No, tyttö tuli neljänneksi! Sen sarjassa oli neljä osanottajaa... Mutta tärkeintä, että tykkäsi hiihtää, ja tuli hyvä mieli. Ja sai hienon pokaalin palkinnoksi.

Sunnuntaina käytiin taas Allin talolla katsastamassa tilannetta. Nyt näytti jo siltä, että sinne ehkä voi muuttaa tämän kuun puolella... Isompi tyttö jaksoi pyöräillä koko matkan. Se oli yllätys, kun sille iskee aina laiskuus, mutta nyt se pyöräili sinnikkäästi muutaman kilometrin.

Tänään sitten käytiin uusilla tuttavilla kylässä. He ovat kulkeneet samassa perhekerhossa, mutta olemme jutelleet paremmin oikeastaan vasta tämän vuoden puolella. Meidän isompi tyttö ja heidän vanhin lapsi, tyttö myös, ovat samassa päiväkerhossa, ja siellä parhaat kaverit. Meidän miehet ovat vanhoja koulukavereita, mutta eivät kyllä vuosiin ole olleet tekemisissä keskenään. No, ollaan sitten juteltu viime aikoina, ja nyt käytiin kylässä siellä. Kiva saada uusia kyläpaikkoja, ja lapsille kavereita. Saa itse hieman hengähtää, kun tenavat leikkii keskenään. Vaikka onhan se niin, että 5 minuutin välein kuuluu tappelua ja huutoa... Ja joku tulee, että äitiiiiiii, tuo tekee sitä ja tätä......

Sitte vielä kaupassa käyntiä, uhmaikäisen kiukuttelua, ja ulkona vaatteiden sotkemista. Siinä tämä päivä.

Niin, ja helvatan muurahaiset alkavat taas valtaamaan taloa kevään tullen...

Tämäkin oli aika pikainen kirjotus. Mutta ehkä parempi niin, etten kyllästytä teitä pitkillä jaaristuksilla.

Nipsu